Απίστευτη δήλωση του προέδρου της Βέροιας: «Ας μου δώσει ο Αυγενάκης νούμερο για τον Κορυδαλλό»

Μιλώντας στο “Metropolis 95,5” ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια ανέφερε πως: 

«Βάζω εγώ το ερώτημα, είμαστε εμείς στοιχηματζήδες; Εάν έχει ο κ. Αυγενάκης τα όποια στοιχεία εγώ θα πήγαινα στον εισαγγελέα. Το να ρίχνεις λάσπη και να παίρνει η μπάλα όλες τις ομάδες δεν είναι σωστό. Πάω στον εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι κάθονται στο σκαμνί, δεν μπορούν να διασύρονται παράγοντες και μία ολόκληρη κατηγορία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάναμε μία επιτροπή για να σώσουμε τη Βέροια και βάσει του προγραμματισμού μας μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε βάλει 450.000 και περιμέναμε να έρθουν τα χρήματα από την ΕΡΤ και τη φορολόγηση του στοιχήματος για να είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Εγώ είμαι ρομαντικός που μπήκα μπροστά για να σώσω την Βέροια. Δεν είμαι εργοστασιάρχης, έχω τέσσερα παιδιά και δύο εγγόνια, αφού αναιρεί ο Αυγενάκης αυτά που είπε ας μου δώσει νούμερο για τον Κορυδαλλό. Δεν έχω να πληρώσω το ΙΚΑ. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες, έχουν οικογένειες και πρέπει να πληρωθούν. Πως θα ανταποκριθούμε;»

Υπογράμμισε ότι: «Αυτός την έκανε την κατηγορία. Είμαι από τους τελευταίους ρομαντικούς, έχω δει παράγοντες που ήταν τεράστιες προσωπικότητες. Ποτέ το ποδόσφαιρο δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Το παράπονό μου σαν βορειοελλαδίτης είναι ότι ΠΑΟΚ και Άρης έπρεπε να μπουν μπροστά και να στηρίξουν τις ομάδες της Β. Ελλάδας. Πέρσι βγήκαμε τρεις φορές πρωταθλητές και δεν ανεβήκαμε. Και βγήκε ο Λεβαδειακός. Ας το κάνουν πρωτάθλημα της Αττικής.

Είναι ντροπή για τον Μαρινάκη. Ο αείμνηστος πατέρας του ήταν ρομαντικός παράγοντας, μπορεί να ήταν Ολυμπιακός δεν με νοιάζει. Ο Μελισσανίδης πρέπει να θυμηθεί από που ξεκίνησε, από τον Ιωνικό. Να μην το κάνουν το ποδόσφαιρο τόσο επαγγελματικό. Τόσο ανάγκη έχουν αυτοί αν χάσουν 100.000 ευρώ. Πώς θα βγάλουμε παίκτες από τις εθνικές ομάδες; Είναι πολλά. Θέλουμε τα χρήματα, δεν μας κάνει χάρη κανένας υπουργός. Προέρχομαι από το χάντμπολ. Δεν μπορεί ένα σωματείο εκεί να παίρνει 75.000 και εμείς να παίρνουμε 55.000.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις