Αποστολή εξετελέσθη από τους άνδρες της Νίκης

Αποστολή εξετελέσθη από τους άνδρες της Νίκης Βόλου. Στον δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης της Β’ Εθνικής Ανδρών που διεξήχθη το τριήμερο 6-8 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Βόλου χρειάζονταν μόλις 3 πόντους για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, κέρδισε 9 και περιμένει πλέον την κλήρωση για να μάθει τους αντιπάλους της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Στερούμενη των υπηρεσιών επτά βασικών αθλητών της, των εφήβων της ομάδας που είχαν υποχρεώσεις για την ημιτελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος, αλλά και του αμυντικού Τζαμτζή, παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης, καθώς χρειάστηκε να επιστρατευτούν ακόμα και παλαίμαχοι αθλητές της ομάδας ώστε να προσφέρουν κάποιες λύσεις στον τεχνικό της ομάδας Μπλάνα Δημήτρη.

Η εμπειρία των αθλητών αυτών βοήθησε σημαντικά την ομάδα, ωστόσο η απουσία της ταχύτητας και του ενθουσιασμού που προσφέρουν οι έφηβοι ήταν εμφανής.

Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΕΑΝΑΒ η ομάδα της Νίκης ήλεγχε τον ρυθμό σε όλη την αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στο τέλος με σκορ 11-7. 4 γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Δανιήλ, 2 οι Αθανασιάδης-Καρκαλιάνης και από 1 οι Κόφφας-Χατζηγούλας-Παρασκεύας.

Στο απογευματινό ντέρμπι με τον συμπολίτη ΟΥΚ η Νίκη είχε την μοναδική απώλεια βαθμών. Προδομένη από τις ελάχιστες εναλλακτικές επιλογές και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι οπού οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ σε όλη την διάρκεια ηττήθηκε με το τελικό 12-10. Σκόραραν για την Νίκη από 3 γκολ οι Χατζηγούλας-Καρκαλιάνης, 2 ο Δανιήλ και από 1 οι Κόφφας-Κουρτίδης.

Τα τελευταία 2 παιχνίδια ήταν με αντιπάλους τις ομάδες της Λαμίας, οι οποίες θα αγωνιστούν σε ομίλου play out για να παραμείνουν στην κατηγορία, και οι ομάδα της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει 2 ακόμα ροζ φύλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή στην πισίνα και το γεγονός ότι σκόραραν ακόμα και βετεράνοι αθλητές της ομάδας που προσφέρουν από διαφορετικά πλέον πόστα έδωσε πανηγυρικό τρόπο στις αναμετρήσεις.

Η πρώτη νίκη επί του Νηρέα Λαμίας ήρθε με το ευρύ 18-1 με σκόρερ τους: Δανιήλ 4, Κόφφα-Χατζηγούλα-Κουρτίδη 3, Ευαγγελινό 2 και Παρασκευά-Κουρτίδη-Σκοτεινιώτη 1.

Στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Ν.Ε. Λαμίας χρησιμοποιήθηκαν και οι έφηβοι καθώς είχαν ολοκληρώσει τους αγώνες στο ηλικιακό τους πρωτάθλημα. Στο τελικό 14-7 σκόραραν οι: Γλούμης 5, Ευαγγελινός-Κόφφας-Γκανάτσιος 2, Παρασκευάς-Χατζηγούλας-Κουρτίδης 1.

Τελική κατάταξη:
ΟΥΚ 22
Νίκη Βόλου 19
ΟΕΑΝΑΒ 12
Νηρέας Λαμίας 6
ΝΕΛ 0
με την πρόκριση να παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες.

Πλέον η ομάδα της Νίκης περιμένει την κλήρωση για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου και έχει ως στόχο να παρουσιαστεί εκεί όσο τον δυνατόν πιο έτοιμη για να πετύχει την πρόκριση της στην τελική εξάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις