Βόλος κατά διαιτησίας και δημοσιογράφου: “Μεταδόσεις που προκαλούν εμετό”

Νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος ενώ καταφέρεται και εναντίον του δημοσιογράφου, κ. Κοντού της ΕΡΑ Σπορ που μετέδωσε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Αναλυτικά:

“Μετά την εγκληματική διαιτησία των Φωτιά – Σιδηρόπουλου στον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό που εν πολλοίς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το ανύπαρκτο πέναλτι και την άδικη και αναιτιολόγητη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Σι, επανερχόμαστε σήμερα πιο ψύχραιμοι μεν, αλλά το ίδιο απογοητευμένοι και οργισμένοι για την κατάντια που οδηγούν το ποδόσφαιρό μας. Και επανερχόμαστε γνωρίζοντας ότι το έγκλημα που συνετελέσθη δεν αλλάζει, αλλά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους θα αντιδράσουν και θα το ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαρελιού.

Για όσους, για λόγους διάφορους, κλείνουν τα μάτια στα τραγικά λάθη που έγιναν σε βάρος μας και ενδεχομένως μάλιστα διαφωνούν εκτιμώντας ότι οι αποφάσεις ήταν σωστές έχουμε μια ερώτηση: Αλήθεια πιστεύουν ότι το πέναλτι και οι δύο κάρτες (στο 2ο και 50ο λεπτό ) στον Σι αν ήταν σε βάρος του αντιπάλου μας υπήρχε περίπτωση να δοθούν από τους συγκεκριμένους διαιτητές; Ας απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά…

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, σε συνθήκες ισονομίας και ισοτιμίας, και επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί παρά μόνο με ριζικές, επαναστατικές αλλαγές, ευχόμαστε ειλικρινά  το καλοκαίρι να γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα από τις λίστες των διαιτητών και όσοι είναι διαπλεκόμενοι και εξαρτημένοι από συμφέροντα, που δυστυχώς δεν είναι λίγοι, να πάνε σπίτια τους και να αντικατασταθούν από νέους ανθρώπους με μέλλον, προοπτική και αγάπη για τη Διαιτησία. Μόνο τότε θα μιλάμε για πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας.

ΥΓ. Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση των «δημοσιογραφούντων» σε ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να πάνε κόντρα στις ορέξεις και τις απαιτήσεις  των αφεντικών τους και να διατυπώσουν μια στοιχειωδώς έστω αντικειμενική κριτική και άποψη. Δεν ανεχόμαστε όμως συμπεριφορές από υπαλλήλους των κρατικών ΜΜΕ, όπως αυτή του περιβόητου Κοντού της ΕΡΑ Σπορ ( άραγε το επώνυμο του δόθηκε λόγω της «δημοσιογραφικής» του επάρκειας;) που αν και πληρώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού κάνει μεταδόσεις που προκαλούν εμετό και που θα «ζήλευε» και ο πιο ακραίος οπαδός …”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις