Έχασε 1-0 από τον Σβορώνο και παραμένει σε δεινή θέση ο Ολυμπιακός Β.

Με άδεια χέρια επιστρέφει από την Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την έκτη φετινή ήττα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, χάνοντας με 1-0 από τον Σβορώνο.

Το βολιώτικο συγκρότημα με 15 βαθμούς σε 15 παιχνίδια παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, με την κατάσταση να δυσκολεύει, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών (Μαργαρίτης, Καρβούνης, Καμπέρης, Καρατσόλης, Θεοδωρόπουλος), ενώ τιμωρημένος ήταν ο Αναστασίου, με αποτέλεσμα ο Κώστας Σταματίου να προσπαθεί με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του να παρατάξει μια αξιόμαχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, παλεύοντας για το θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, τερματοφύλακας ήταν ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Παπαδήμος και το αριστερό ο Σκύφτας. Οι Παπαϊωάννου και Κόλα αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Σιουμουρέκης, Σταμπουλής και Σκοπελίτης, στα άκρα επιχειρούσαν οι Γιαρλελής δεξιά και Διαμαντόπουλος αριστερά, με τον Ντινόπουλο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Σκόραρε ο Κυρτέγος για τον Σβορώνο
Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να δεχθούν πίεση από τους παίκτες του Σβορώνου βρέθηκαν στο 25’ να χάνουν με 1-0. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς πάντως να απειλήσουν την εστία του Χάμου.

Ο Ολυμπιακός στο 13’ θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από προσπάθεια του Ντινόπουλου και σέντρα για τον Σιουμουρέκη, ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε για λίγο να πάρει την κεφαλιά, όντας σε πλεονεκτική θέση, για να μπλοκάρει την μπάλα ο Χάμος. Στο 19’ οι γηπεδούχοι απείλησαν την «ερυθρόλευκη» εστία, όταν μετά από μπαλιά του Κυρτέγου στον Κυπαρίσση, ο επιθετικός του Σβορώνου έκανε το σουτ, με τον Καβουσάκη να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

Για να φτάσουμε στο 25’ όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από προσπάθεια του Κυπαρίσση από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Κυρτέρο και ο αρχηγός του Σβορώνου με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Κυρτέγου στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να έχει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια. Στο 41’ μετά από λάθος διώξιμο του Σκύφτα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μακράκης, η μπάλα έφτασε στον Κυπαρίσση, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ.

Ανούσιος στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώστας Σταματίου ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στο ματς τους Ακριβόπουλο και Κατσαγεωργίου στις θέσεις των Γιαρλελή και Ντινόπουλου.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, να αναπτυχθεί επιθετικά, ωστόσο, ήταν ακίνδυνος στην επίθεση, δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και μόνο σε μία φάση απείλησε το τέρμα του Σβορώνου.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν το 2-0. Από λάθος γύρισμα του Διαμαντόπουλου ο Αλεξίου έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη.

Ο Ολυμπιακός στο 69’ είχε τη μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κόλα να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ, με τον Χάμο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Το τελευταίο 20λεπτο κύλησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί για την ισοφάριση, χωρίς όμως να χάνει ευκαιρίες.

Διαιτητής: Αντωνίου (Λάρισας)
Βοηθοί: Μίχος, Νάκας (Λάρισας)
Κίτρινες: Ναρίνογλου-Παπαϊωάννου, Κατσαγεωργίου
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Κόλα (90’ Λάγδαρης), Ναρίνογλου (62’ Αλεξίου), Μυστρίδης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (71’ Δημηνάς), Σιδηρόπουλος (62’ Βούλγαρης), Μακράκης (72’ Φωκαΐδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Κόλα, Σιουμουρέκης, Παπαδήμος (78’ Μυλωνάς), Γιαρλελής (46’ Ακριβόπουλος), Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος (46’ Κατσαγεωργίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις