Το ενδιαφέρον από το MLS για Κούτσια και η στάση του ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού, Γιώργο Κούτσια, εξετάζει ομάδα του MLS και συγκεκριμένα η Chicago Fire. Το ενδιαφέρον ή η κρούση, αν προτιμάτε, έγινε μέσω ενός γραφείου στην Ελβετία.

Η συγκεκριμένη προοπτική γνωστοποιήθηκε στους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Κούτσια ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι και… σήμερα που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, δεν την γνώριζε ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ενδιαφέρονέχει γίνει κρούση, ωστόσο, στα χέρια του ΠΑΟΚ -επί του παρόντος- δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση και ως εκ τούτου δεν σχολιάζουν το παραμικρό γύρω από την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο Κούτσιας αγωνίζεται υπό καθεστώς δανεισμού στον Βόλο και βάσει της αρχικής συμφωνίας με την ομάδα της Μαγνησίας, το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Αν τον προλάβουν οι εξελίξεις; Μένει να φανεί από τη διάθεση της ομάδας από το MLS σε συνδυασμό με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Δικέφαλος για την αξιοποίηση ενός παιδιού προερχόμενου από τα σπλάχνα της ομάδας…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις