“Καρφιά” Φλίγκου για Ψιμουλάκη

Το συμβόλαιο του με τον ΑΟΤ έλυσε την Τρίτη ο Κώστας Φλίγκος. Ο Πυργιώτης επιθετικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα mikriliga.com «χαιρέτησε» ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησε την διοίκηση και έριξε τα «βέλη» του στον προπονητή των «κυανέρυθρων» Σταύρο Ψιμουλάκη, κατηγορώντας τον ότι συκοφαντεί παίκτες, προπονητές και οικογένειες.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα εδώ, αύριο εκεί. Δυστυχώς το κεφάλαιο Τρίκαλα έκλεισε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το ζεστό και αυθόρμητο του χειροκρότημα, καθώς και τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Γιαλιά που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Ήθελα να βοηθήσω κι άλλο αυτή την ομάδα, αλλά κάποιοι δεν με άφησαν».

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος δεν…. μάσησε τα λόγια του.

«Γνωρίζουν όλοι ότι η απομάκρυνση μου ήταν εισήγηση του κ. Ψιμουλάκη. Εδώ και καιρό πάλευε για να φύγω από την ομάδα. Εγώ του εύχομαι να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Να συκοφαντεί και να δυσφημεί ποδοσφαιριστές, προπονητές, προέδρους και οικογένειες, αφού αυτό είναι και το κύριο «συστατικό» της επιτυχημένης πορείας του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις