Λεουτσάκος: «Κανείς δεν ζήτησε την παραίτησή μου»

Τι δήλωσε στο FL News ο Λεωνίδας Λεουτσάκος με αφορμή την πρόταση του Αντώνη Ροκάκη στο συμβούλιο της Super League 2.

Το μπάχαλο καλά κρατεί στη Super League 2. Στο ΔΣ της διοργανώτριας διέρρευσε ότι ο Αντώνης Ροκάκης υποσχέθηκε 150 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ομάδα με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος. Όποιος, όμως πιστεύει ότι με το ποσό αυτό θα έχουμε και αλλαγή στην κεφαλή της λίγκας πέφτει έξω.

«Κανείς δεν ζήτησε την παραίτησή μου», δήλωσε στο FL News ο Λεουτσάκος και υπογράμμισε: «Μόνος μου είπα ότι όποιος φέρει 5.1 εκατ. ευρώ, εγώ την άλλη μέρα θα πάω σπίτι μου. Τα 5.1 εκατ., όμως να είναι από το Στοίχημα και με το 17% των εσόδων, όχι από χορηγία!».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, μάλιστα, τόνισε ότι: «Αποσύραμε την πρόταση για επανέναρξη, γιατί ο Ροκάκης έθεσε προϋπόθεση να μην επανεκκινήσει το πρωτάθλημα». Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πώς η νεοσύστατη επιτροπή θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τη στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει πει: «Γυρίστε στο γήπεδο και θα συζητήσουμε αμέσως»;

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Λεουτσάκος δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί εάν ο Ροκάκης φέρει το ποσό των 3.6 εκατ. ευρώ (150 χιλιάδες για 24 ΠΑΕ) και θα το πράξει μόνο εάν ο Αυγενάκης δώσει τα 5.1 εκατ που προέβλεπε η ΚΥΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις