SL2: Ένταση, «φουσκωτοί» και πικάντικοι διάλογοι Λεουτσάκου – Καραπαπά

Οι “φουσκωτοί” που εθεάθησαν στο γραφείο του αντιπροέδρου, η απαγόρευση παρουσίας των δημοσιογράφων και η εν γένει κατάσταση που υπάρχει στο εν ανστολή πρωτάθλημα της Super League 2 προμήνυαν ένα ΔΣ γεμάτο ένταση, όπως και ήταν…

Η πρόταση του προέδρου Λεουτσάκου για επιστροφή στα γήπεδα για δυο αγωνιστικές ώστε να γίνουν νέες συναντήσεις με τον Αυγενάκη, δεν προχώρησε.

Ο πρόεδρος των Χανίων, Αντ. Ροκάκης, πρότεινε να δημιουργηθεί νέα επιτροπή η οποία να επιχειρήσει να λύσει το θέμα μέσα σε 72 ώρες, φέρνοτας σε κάθε ομάδα 150.000 ευρώ αντί των 70.000 που δίνει ο Αυγενάκης.

Ο πρόεδρος της Super League 2 είπε: “Αν φέρετε τα χρήματα για τις ομάδες εγώ παραιτούμαι. Όποιος θέλει την καρέκλα να έρθει να την πάρει. Είμαι τόσα χρόνια εδώ… Έχω χρέη, δεν κοιμάμαι τα βράδια…”

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Β’, Κ. Καραπαπάς, απάντησε: “Χρέη έχεις, τα βράδια δεν κοιμάσαι, μισθό δεν παίρνεις, τότε γιατί κάθεσαι και δε φεύγεις;”

Προς το τέλος της συνεδρίασης ο Λεουτσάκος είπε ότι θα παραίτηθει μόνο αν η επιτροπή που συστήθηκε φέρει τα 5 εκάτ. ευρώ που αρχικά υπολόγιζε ότι θα πάρουν οι ομάδες της κατηγορίας βάσει της κατανομής που είχε γίνει το 2021.

Στην επιτροπή για πρώτη φορά δε θα μετέχει ο πρόεδρος της Super League 2 αλλά οι πρόεδροι των ΠΑΕ Χανιά, Αναγέννησης Κ., Καλλιθέας, Νίκης Βόλου και Αιγάλεω.

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες που κατηγόρησαν τον Λεουτσάκο για έλλειψη αξιοπιστίας και για λάθος επιλογές, θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα παραίτησής του, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα τεθεί ευθέως αν εξασφαλιστούν περισσότερα χρήματα για τις ομάδες την κατηγορίας, χωρίς τη συμβολή του προέδρου της…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις