Υποδέχεται απόψε τη Λαμία ο Βόλος και “τελειώνει” την υπόθεση πλέι οφ

Βόλος και Λαμία ανοίγουν σήμερα Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20.00 (Cosmote Sport 2), με τον Βόλο να προβάλει ως φαβορί για τη νίκη, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θέλουν απόψε να επιστρέψουν στις νίκες, γεγονός που θα τους διατηρήσει στην 5η θέση της κατάταξης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Άρη με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Βόλος έχει σαφώς τον πρώτο λόγο στο αποψινό παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο, κανείς δεν υποτιμά την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία «μάχεται» για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η θέση της είναι δύσκολη, από τη στιγμή που σε 23 παιχνίδια μετρά μόλις μία νίκη.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύτιμο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος παραμένει τραυματίας και τον τιμωρημένο Αρούνα Σι, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες με την τεχνική ηγεσία να έχει έτοιμα τα πλάνα για το παιχνίδι. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Βόλου, ενώ ο Άλχο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λούνα το αριστερό. Ο Ισπανός μετά από τρία παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως ανασταλτικός μέσος, θα αγωνιστεί σήμερα στη φυσική του θέση. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και Σιέλης. Οι δύο παίκτες του άξονα θα είναι πιθανότατα οι Τσοκάνης και Γκάγκι. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ντέλετιτς και Τσιρίνος, με τον Πιρές να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου θα βρίσκονται και οι Κότνικ, Πίρινεν, Τάχατος, Κάτσε, Κούτσιας, Μεσκίδα, Ασλανίδης, Μεταξάς και Καρτάλης.

Διαιτητής ο Αγγελάκης
Τη σημερινή αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί θα είναι οι Γιάννης Καραλής (ΕΠΣ Ηλείας) και Χρήστος Κορώνας (ΕΠΣ Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας και AVAR o Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών.

Τα εισιτήρια με Λαμία
Εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τη Λαμία θα διατίθενται από τις 5 μ.μ. από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο): 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις