Στην Αθήνα για σειρά φιλικών ομάδες του Αιολικού (photos)

Σε πλήρη δραστηριότητα βρίσκονται όλα τα τμήματα του Αιολικού που μάλιστα ταξίδεψαν στην Αθήνα και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων, ενώ παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού Π. με την ΑΕΚ. Η ανακοίνωση του Αιολικού έχει ως εξής…

…”Οι γεννημένοι 2001 τη Μ.Τρίτη 26 Απριλίου και οι παμπαίδες έπαιξαν επίσημα φιλικά με τα αντίστοιχα τμήματα του Κεραυνού Λάρισας. Συμμετείχαν οι αθλητές:Παχατουρίδης Ν.,Μεγαγιάννης Σ. ,Λογοδότης Π.,Χαλκιάς.Ρ. ,Πολυδούλης Κ ,Παππάς Σ.,Κουτσογιάννης Χ.,Θεοδώρου Ι.,Παπαγεωργίου Ν. Οικονόμου . Ιωάννης και Ιάσων Βαρβαρέλης Γ.,Κουβαράς Γ.,Μπαιράμης Β,Ζαρνακούπης Α.,Αντωνίου Κ. Παρισάκης Θ. Κρητικός Δ.,Σμυρλής Χ,Τσαντός Τ. Γκοντέλος Δ.,Τσουκάλης Γ.,Σεφέρης Λ,Μπάρδας Δ,Μποίλης Α.

Την Παρασκευή 6 ΜΑΙΟΥ ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παίξουν οι 2000-99 επίσημο φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του ΜΙΛΩΝΑ όπως και οι 2001. Μετά το τέλος των παιχνιδιών παρακολούθησαν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ B C.-AEK.

Στις 7 Μαΐου οι 2001 έπαιξαν επίσημο φιλικό με την ομάδα του Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Την ίδια ημέρα αγωνίστηκαν και οι 2000-99 σε επίσημο φιλικό με την ομάδα του Α.Ο.ΑΜΥΝΤΑ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ.Όλα τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια του ΜΙΛΩΝΑ και του Α.Ο.ΑΜΥΝΤΑ ΔΑΦΝΗΣ.

Συμμετείχαν οι αθλητές:Zαρνακούπης Α ,Λογοδότης,Αντωνίου,Παρισάκης,Κρητικός,Σμυρλής,Τσαντός,Τσουκάλης,Σεφέρης Μπάρδας,Παππάς,Σέρρης,Μπούρας,Κούτε,Ζαρνακούπης Χ.Δραγατσίκης,Γεωργαντζής,Τσιμπλάκης,ΚαραθάνοςΣκαρίμπας,Σταματόπουλος,Μεγάλης,Βαγιόπουλος,Νικόπουλος,Φερχάτη.

Συνοδοί:ΣΙΜΩΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΕ ΦΩΤΗΣ.

Υπεύθυνος αποστολής ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.Ο σκοπός των αγώνων είναι ,η βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών,η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους ,η αγωνιστική εμπειρία,η συνύπαρξη και ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού.!!

Οι αθλητές μας επέστρεψαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες με δυνατές εμπειρίες, καινούργιες γνωριμίες και φιλίες, ανανεωμένοι και έτοιμοι για δράση γιατί ……οι εξετάσεις έρχονται!!!

Εσείς όμως είστε αθλητές κι έχετε μάθει να αγωνίζεσθε!

Η Διοικούσα επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο ΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΕΑ Yπεύθυνο υποδομών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ B.C. για την δώρεαν είσοδο των αθλητών μας στον αγώνα στο Σ.Ε.Φ. Όπως και τους προπονητές τον COACH ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ και τον COACH ΣΑΝΤΡΟ ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΤΟΥ Α.Ο ΑΜΥΝΤΑ για την άψογη φιλοξενία”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις