Το καλύτερο σχήμα για τον Ολυμπιακό Β. ψάχνει ο Σταματίου

Στον Ολυμπιακό Βόλου προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι τέλους για να διατηρηθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Το βολιώτικο συγκρότημα είναι αναγκασμένο να παλέψει με το έμψυχο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα για να σώσει την παρτίδα. Ο Κώστας Σταματίου γνωρίζει πολύ καλά πως το έργο το δικό του και των συνεργατών του είναι δύσκολο και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι μεγάλη και συνεχής.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται στη Νεάπολη τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως η νίκη είναι μονόδρομος. Αν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να μη χάσουν την επαφή με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη πως στα παιχνίδια έδρας από εδώ και στο εξής θα πρέπει οι βαθμολογικές απώλειες να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Αυτό για να συμβεί θα πρέπει ο Ολυμπιακός να φτάσει με μεγαλύτερη συχνότητα στο γκολ, το οποίο είναι ομαδική προσπάθεια και παράλληλα να αποφεύγει αβίαστα λάθη, τα οποία στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα.

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με Εθνικό συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών, με τους Κώστα Καρβούνη, Αντώνη Θεοδωρόπουλο και Δημήτρη Γιαρλελή να γυμνάζονται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του Κώστα Σταματίου. Επιστρέφει από τιμωρία δύο αγωνιστικών ο Αλέκος Αναστασίου, ενώ τραυματίες είναι οι Φώτης Καρατσόλης, Κώστας Καμπέρης και Θανάσης Μαργαρίτης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, στη σημερινή προπόνηση θα φανούν οι προθέσεις του Κώστα Σταματίου, ωστόσο, το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Σβορώνο, με τον Αλμυριώτη τεχνικό να ανακατεύει για μία ακόμη φορά την τράπουλα, προσπαθώντας να βρει το σχήμα εκείνο που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην τρίτη εντός έδρας νίκη και την τέταρτη στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις