Ροκάκης: “Γι’ αυτό ζήτησα την παραίτηση Λεουτσάκου” (vid)

Ο κ. Ροκάκης είναι το πρόσωπο που ηγείται της επιτροπής που έχει αναλάβει να βρει τους οικονομικούς πόρους που μπορούν να δώσουν “ανάσα” στις ομάδες της κατηγορίας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χανιά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τέθηκε θέμα παραίτησης Λεουτσάκου, εφόσον η επιτροπή πετύχει να βρει ένα ποσό πάνω από 3 εκ. ευρώ.

Η σχετική τοποθέτηση όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

“Τυγχάνει να είμαι ο πιο παλιός παράγοντας στην κατηγορία. Για μένα αυτή είναι η όγδοη χρονιά στη Β’ Εθνική. Αυτό που ζω τα τελευταία χρόνια, σχετικά με την εύρεση οικονομικών πόρων, δεν με ικανοποιεί. Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα.

Η SL2 είναι ένας συνεταιρισμός, είναι μία μεγάλη εταιρία και ας πούμε αποτελείται από 30 μετόχους. Η κινήσεις του προέδρου στην εξεύρεση οικονομικών πόρων δεν είναι ικανοποιητική. Είναι καθαρά θέμα οικονομικό.

Αν στην εταιρία μου είχα έναν διευθυντή που δεν θα πετύχαινε τους στόχους, τους οποίους θα είχαν θέσει οι μέτοχοι, θα έπρεπε να αλλάξω διευθυντή”.

Για την περίπτωση που ο κ. Λεουτσάκος αρνηθεί να παραιτηθεί, ακόμη κι αν βρεθούν τα χρήματα: “Η πρότασή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη, εφόσον τα χρήματα βρεθούν, κάτι που ψηφίστηκε ομόφωνα και δεσμεύτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος, ασχέτως της δήλωσης που έκανε μετά το συμβούλιο, είπε πως θα παραιτηθεί”

Στην ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για την έκβαση του επιχειρήματος, ο κ. Ροκάκης απάντησε: “Θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να βρεθούν τα χρήματα γιατί διαφορετικά είναι εξαιρετικά πολύ κρίσιμη η στιγμή που βρίσκεται η Super League 2 για ακόμη μία φορά”.

– Από πού θα βρεθούν τα επιπλέον χρήματα των 70 χιλιάδων ευρώ, ρώτησε ο κ. Μπλούνας τον κ. Ροκάκη: “Γίνονται και θα γίνουν κάποιες συναντήσεις με το υφυπουργείο αθλητισμού αλλά και με τη SL1. Επίσης με εταιρίες που ασχολούνται στον χώρο του αθλητισμού ώστε να φτάσουμε στο συνολικό ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις