Συνάντηση Μαραβέγια με τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Με το προεδρείο της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, συναντήθηκε την Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τον βουλευτή για την πρόθεσή τους να διοργανώσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αφιερωμένο στα πρώην μέλη της Ένωσης που έχουν «φύγει» από τη ζωή, και ζήτησαν τη συνδρομή του κ. Μαραβέγια προκειμένου να βρεθούν χορηγοί για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Στόχος είναι ο αγώνας να διεξαχθεί περί τα τέλη Μαΐου ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου και μια από τις ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΟΚ ή της Λάρισας.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε στη συνάντηση ήταν η ανάγκη προμήθειας αυτόματου απινιδωτή, για έγκαιρη επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις, όπου δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Ο κ. Μαραβέγιας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης Παλαιμάχων ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους για την ικανοποίηση των δυο ζητημάτων, αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή τους στον τοπικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις