“Μαντρί για πρόβατα” ή πόλος έλξης της νεολαία μας;

Ο γνωστός στους Βολιώτες, τόσο από τη θητεία του στην Τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και με την ουσιαστική ενασχόληση και μεγάλη προσφορά του στην ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς κ. Κώστας Πρωτοσύγγελος, γράφει όσον αφορά το …γεφύρι της Άρτας, το κλειστό γυμναστήριο Αγριάς: “Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος της περιοχής μας, που ο Βόλος το περασμένο Σαββατοκύριακο φιλοξένησε…

…αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Γυναικών, για να δούμε από κοντά ποιοτικό και ανταγωνιστικό Χάντμπολ.
Ιδιαίτερα ο Σαββατιάτικος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που μετέπειτα ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία (Πανόραμα και Φίλιππος) πρόσφερε θέαμα και φοβερές συγκινήσεις.
Η πόλη του Βόλου βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και έχει αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα και να γίνει κέντρο Τουριστικού Αθλητισμού,
Απλά για το άθλημα της χειροσφαίρισης που ολοένα γνωρίζει ανάπτυξη και αναγνώριση στη περιοχή μας, είναι πιο επιτακτική η ανάγκη της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς, που θα δώσει άλλη πνοή και στο άθλημα αλλά και στην περιοχή.
Ας φροντίσουν λοιπόν Δήμος Βόλου και Περιφέρεια να συνεργαστούν και να βρουν λύση στο όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του.
Είναι φοβερό αυτή τη στιγμή η χρηματοδότηση να είναι εξασφαλισμένη και να το έργο να έχει γίνει ….σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας λόγο ενός γραφειοκρατικού προβλήματος.
Η ολοκλήρωση του Γυμναστηρίου θα δώσει άλλη αναπτυξιακή πνοή στη περιοχή μας ( καθώς θα διοργανώνονται συνεχώς τουρνουά Πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας) αλλά και διεξόδους άθλησης στη πολυπληθής νεολαία της περιοχής
(η Αγριά δεν είναι ένα μικρό χωριό, έχει γύρω στους 1000 μαθητές στα σχολεία της).
Και το κυριότερο για να μη γίνει το ημιτελές αυτό κτίριο, μαντρί για πρόβατα ….όπως δυστυχώς το θεωρεί και το χαρακτηρίζει κάποιος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις