Μπράτσος: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου, παρά μόνο στην ισοφάριση»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, μετά την ισοπαλία του Βόλου με τη Λαμία.

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, παρά μόνο στο γκολ της ισοφάρισης, στάθηκε ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με στενοχώρησε η εμφάνιση γιατί μέσα από αυτή έρχεται το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε μέσα από αυτή την εμφάνιση να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πετάξαμε το πρώτο μέρος με ανεξήγητες ενέργειες. Ίσως είχαμε πίεση, ίσως ο αντίπαλος μας έκλεισε τις γραμμές και μας έβγαινε σε αντεπιθέσεις. Αυτό μας χάλασε την αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μέρος κάναμε ό,τι μπορούσαμε, με αλλαγές και αλλαγές συστημάτων. Ισοφαρίσαμε, ελπίσαμε στην ανατροπή, δεν τα καταφέραμε, αλλά αντιδράσαμε έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Δεν τελειώναμε τη δουλειά. Φτάναμε στην περιοχή και η τελική μας ενέργεια ήταν τελείως λάθος. Κατέληγε στον αντίπαλο και δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου. Το έκανε ο αντίπαλος, εμείς όχι, παρά μόνο στο τέρμα της ισοφάρισης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις