Στόχος η τρίτη νίκη για τον Ολυμπιακό με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, στο οποίο θα επιδιώξει να σημειώσει την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Σταματίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Καμπέρη, ενώ ο Φώτης Καρατσόλης και ο Θανάσης Μαργαρίτης γυμνάστηκαν χθες κανονικά. Επιστρέφει ο Αλέκος Αναστασίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Κώστας Καρβούνης, Δημήτρης Γιαρλελής και Αντώνης Θεοδωρόπουλος.

Ο Κώστας Σταματίου προβληματίζεται για κάποιες θέσεις και για τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό σχήμα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια και εκτός έδρας διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου με πέντε γκολ παθητικό σε επτά παιχνίδια, γεγονός που του έχει δώσει τη δυνατότητα να μην χάσει στα τέσσερα από αυτά (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες).

Παρά την πικρία και τη στενοχώρια για την κακή πορεία της ομάδας, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται και αύριο Κυριακή να δώσουν δυναμικό «παρών» στη Νεάπολη στηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις