Σκληρή απάντηση Ψιμουλάκη σε Φλίγκο: «Δεν θέλει τέτοιους αθλητές ο ΑΟΤ»

Απάντηση στις κατηγορίες που του απέδωσε ο Κώστας Φλίγκος έδωσε μέσω του goaltrikala.gr ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο τεχνικός του ΑΟΤ που εισηγήθηκε την απομάκρυνση του χαρακτηρίζει αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του έμπειρου φορ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΑΟΤ δεν θέλει τέτοιους αθλητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ψιμουλάκη:

«Τρεις μήνες άντεξα τα καμώματα του κάτι που ήταν πάρα πολύ για μένα με βάση τον άθλιο χαρακτήρα του. Διαρκώς δημιουργούσε θέμα. Αν υπάρχει προπονητής ανά την Ελλάδα που πισώπλατα καθυβρίζεται, να μπορεί να κρατήσει ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή ο οποίος και θα αποτελεί μέλος της ομάδας πείτε μου να το γνωρίζω.

Μια πλακωνόταν με τους ξένους παίκτες της ομάδας, μια με τους συνεργάτες μου, διαρκώς δημιουργούσε θέματα, η ομάδα έχει θετική πορεία και επειδή δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μου μονίμως μουρμούριζε και καθύβριζε τους παίκτες και προσωπικά εμένα.

Στο 3-0 με την Λάρισα που όλος ο νομός πανηγύριζε μια μεγάλη νίκη, αυτός στον πάγκο μου έβριζε τη μάνα γιατί δεν του έδωσα χρόνο συμμετοχής. Αλλά είχε την κάλυψη πριν τον ερχομό μου και όλο αυτό δεν έβγαινε προς τα έξω εν αγνοία του προέδρου.

Αν ήταν καλό παιδί θα τον κρατούσε ο κ. Γιαλιάς και πέρυσι στην Ελευσίνα και φέτος στα Τρίκαλα παρά το γεγονός ότι του έδωσε την ευκαιρία. Η συνέχεια θα δοθεί αλλού και δεν θα δώσω συνέχεια από δω και πέρα.

Του έδωσα το χρόνο να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας. Ο απωθητικός χαρακτήρας του όμως δεν βοήθησε και κάθε μέρα δημιουργούσε όλο και κάποιο θέμα και εξάντλησε την υπομονή όλων μας όπως και του προέδρου για αυτό και προβήκαμε στην λύση της συνεργασίας. Φυσικά αυτή η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά δεν χωράει στα αποδυτήρια των Τρικάλων. Δεν θέλει τέτοιους αθλητές ο ΑΟΤ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις