Δυσκολεύει η παραμονή για τον Ολυμπιακό Β., νέα ήττα 1-0 από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης γνώρισαν άλλη μία εντός έδρας ήττα με 1-0 και πλέον η υπόθεση παραμονή στη Γ’ Εθνική γίνεται πολύ δύσκολη. Όσο κι αν υπάρχουν μπροστά 10 παιχνίδια.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 8’ από τον Μπατζώνη, με τον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου να έχει ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να αυξήσει το σκορ και τον Ζαχαρία Καβουσάκη να πραγματοποίει σωτήριες αποκρούσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε να επιδείξει ούτε μία ευκαιρία για γκολ, με την εμφάνιση της ομάδας να είναι τραγική.

Πώς παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός
Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε τερματοφύλακα τον Καβουσάκη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Κόλα, Παπαδήμος και Καρβούνης, οι Σκοπελίτης και Διαμαντόπουλος επιχειρούσαν στις πτέρυγες, με τον Αναστασίου να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Κακός ο Ολυμπιακός, δέχθηκε γκολ στο 8′
Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ο Εθνικός πέτυχε γρήγορα ένα γκολ με τον Μπατζώνη στο 8’ και διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, έχοντας και ευνοϊκό τον αέρα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ στο πρώτο 45λεπτο, καθώς υστέρησε σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ στο 8’. Ο Σεχολάρι έφυγε στην επίθεση από τη δεξιά πλευρά, επιχείρησε το σουτ, ο Καβουσάκης απέκρουσε, δίχως η μπάλα να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο Μπατζώνης  έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 για τον Εθνικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να βγάλουν αντίδραση, δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και να αναπτυχθούν επιθετικά, με τους παίκτες του Εθνικού να κρατούν με ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν και να παίζουν με αντεπιθέσεις, στοχεύοντας σε δεύτερο γκολ.

Στο 28’ σε σέντρα σου του Μαργαρίτη του Εθνικού, ο Καβουσάκης απέκρουσε σωτήρια, ενώ από πλευράς «ερυθρολεύκων» δεν σημειώθηκε ούτε μία ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο.

Άξιζε και δεύτερο γκολ ο Εθνικός
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε προς το καλύτερο, παρά τις αλλαγές που έγιναν από τον Κώστα Σταματίου και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο επιθετικογενών ποδοσφαιριστών (Γιαρλελής, Ντινόπουλος, Σταμπουλής, Κατσαγεωργίου).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ενέργεια, ως ομάδα, ήταν ασύνδετοι, με τον Εθνικό να είναι πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο τέρμα, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπήρχε ούτε μία ευκαιρία της προκοπής.

Στο 68’ ο Λαμπίρης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σεχολάρι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο επιθετικός του Εθνικού έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, με τον Καβουσάκη να αποκρούει σωτήρια στη δεξιά γωνία, αποσοβώντας το 0-2.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 87’. Από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού ο Φερνάντο Κόλα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Καβουσάκη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ την μπάλα.

Να σημειώσουμε ότι στο 55’ αποχώρησε με ασθενοφόρο από τον γήπεδο ο τερματοφύλακας Πατσιογεώργος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το σοβαρό. Είχε ανεβασμένες σφύξεις, μετά από μία κρίση πανικού.

Διαιτητής: Ντελέζος (Λάρισας)
Βοηθοί: Διχρής, Παπαγεωργίου (Λάρισας)
Κίτρινες: Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Παπαϊωάννου-Λαμπίρης, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Χατζηπούργανης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (53’ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος (46’ Γιαρλελής), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Καρβούνης (62’ Ντινόπουλος), Παπαδήμος, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (73’ Σταμπουλής), Αναστασίου.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογεώργος (59’ λ.τρ. Τσιλιγγερίδης), Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Δαλαμήτρας (75’ Τουλίκας), Ιντζόγλου, Μαργαρίτης, Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι (75’ Γκιώνης), Γιαζιτζόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις