Τα εισιτήρια με Οικονόμο Τσαριτσάνης

Τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και τις οδηγίες εισόδου στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” ανακοίνωσε η Νίκη για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο Οικονόμο Τσαριτσάνης. Εισιτήρια του αγώνα θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι της ομάδας από αύριο (Παρασκευή 13/5). Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€ και οι θύρες την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 16:00. Αναλυτικά:

Την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 16:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φίλαθλοι του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της οδού Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Εισιτήρια του αγώνα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι από την Παρασκευή το πρωί (13/05/2016) από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14 – τηλ. 2421060320).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις