Κοντά στο deal με fund για να αλλάξει χέρια ο Ολυμπιακός Βόλου

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον από εταιρεία που εδρεύει εκτός Βόλου να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και επίσημες τοποθετήσεις.

Την περασμένη Κυριακή, πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί fund που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έδωσε το «παρών» στη διάρκεια του γεύματος της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενημερώνοντάς τους σχετικά με τις εξελίξεις που έρχονται για τον σύλλογο, καθώς η απάντηση της διοίκησης φέρεται να είναι θετική και οι διαδικασίες θα προχωρήσουν.

Ο κ. Παπαδόπουλος στη συνέχεια παρακολούθησε στη Νεάπολη το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. Η εταιρεία που επιθυμεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα ανεξάρτητα από το αν η ομάδα παραμείνει ή όχι στη Γ’ Εθνική.

Λεπτομέρειες, πάντως, για το αν και πότε θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, παρουσία και του εκπροσώπου του fund. Πληροφορίες κάνουν λόγο, πως η εν λόγω εταιρεία θα αρχίσει να «τρέχει» την ομάδα από την 1η Μαΐου. Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο, αν θα βοηθήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς η διοίκηση βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις