Μαγνησιακός κατά διαιτησίας: Ναυάγιο ο Γραββάνης…

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας “Γραββάνη” εξέδωσε ο Μαγνησιακός, κάνοντας λόγο για “γραμμή” που περνούν κάποιοι υφιστάμενοι που είναι οι ίδιοι που τιμώρησαν τον προπονητή της ομάδας με ποινή αποκλεισμού δύο μηνών.

Αναλυτικά:

“Στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Σούρπης, ο Διαιτητής του αγώνα έβλεπε μόνο αυτά που ΗΘΕΛΕ πάλι…

Φάουλ υπέρ της ομάδος μας και κόκκινη καρτα του αντιπάλου ως τελευταίου παίκτη, το υπέδειξε ανάποδα, με αποτέλεσμα να απορούν και να γελάνε όχι μόνο οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, αλλά και όλο το Συγκρότημα Τσαλαπάτα (γεμάτο από κοσμο που ήρθε στον Βόλο λόγω τριημέρου)!

Φάουλ ανάποδα και για τις δύο ομάδες…

Και με κορυφαίο όλων
να ειρωνεύεται ποδοσφαιριστή μας, με την μαγκιά που τον διακρινει, λέγοντας του:
“Άμα δεν καταλαβαίνεις ελληνικά…έλα μετά να σου εξηγήσω”!
(Εννοείται ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά, ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα μας για τα υπόλοιπα παιχνίδια).

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να πούμε οτι τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα μας, ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, με σωστές αποφάσεις των Βοηθών.

Τέτοιες επαναλαμβανόμενες διαιτησίες κατά του Συλλόγου μας, επιβεβαιώνουν και τους πιο ρομαντικούς, ότι κάποιοι υφιστάμενοι, χωρίς την στοιχειώδη μόρφωση, περνούν την ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.
Να γνωστοποιήσουμε ότι αυτοί που περνούν την γραμμή τους, τιμώρησαν τον προπονητή μας για το υπόλοιπο μισό πρωτάθλημα (δύο μήνες), μετά το παιχνίδι του Ρήγα, εκεί όπου οι δύο παρατηρητές αγώνα ήταν διακοσμητικά στοιχεία.

Η Διοίκηση μας, στηρίζει προπονητή, παίκτες,
αξιωματούχους…μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός της.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις