ΠΑΕ ΑΕΛ για το Δ.Σ. της SL2: Να γίνει υπέρβαση από το Προεδρείο για το καλό των πολλών

Μοιράσου το άρθρο

Με δεδομένη τη σύγκληση του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της SL2 στις 12:30 σε μια ημέρα τραγική για τη χωρά  η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταρχήν εκφράζει τη βαθιά της οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, για τη σημερινή Εθνική τραγωδία που εξελίσσεται ακόμη κοντά στη μοιραία κοιλάδα των Τεμπών.

-Αναφορικά με τις εξελίξεις στη SL2 και τις συναντήσεις της ειδικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκαν εχτές τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό αθλητισμού όσο και τον Πρόεδρο της SL1, αβίαστα πλέον προκύπτει το συμπέρασμα ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα επίσημης θεσμικής εκπροσώπησης στη κατηγορία μας.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι συμμετέχοντες με απόλυτη σύμπνοια και κυρίως το Προεδρείο της SL2, είναι η αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων και υπερβάσεων εις όφελος των πολλών.

Εξάλλου ο κυρίαρχος ρόλος ύπαρξης του συγκεκριμένου φορέα που λέγεται SL2, είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ομάδων που δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η SL2 για να γίνει βιώσιμη οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει με κανόνες διαφάνειας για όλες τις ομάδες της.

Ομάδες όπως η Λάρισα που βιώνουν με θλίψη το φετινό πρωτάθλημα και για όσο διάστημα αυτό διήρκησε, δηλώνουν υπεύθυνα ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε συντεταγμένα να δώσουμε διέξοδο, η παραμονή και η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη κατηγορία καθίσταται αδύνατη, καθώς είναι προσβλητική για την ιστορία τους και οικονομικά καταστροφική.

Ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να αντιληφθούν τη κρισιμότητα της τρέχουσας συγκυρίας  καθώς το διακύβευμα δεν αφορά μόνο την επανέναρξη ή μη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά τη δυνατότητα επιβίωσης της ίδιας της SL2″.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις