Με απουσίες και στην Κοζάνη ο Ολυμπιακός Βόλου

H αναβολή του παιχνιδιού με την ΑΠΟΒ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, οδήγησε σε αλλαγή πλάνων στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Κοζάνη εκτός έδρας, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, η οποία… καλπάζει για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η Κοζάνη παραμένει αήττητη ύστερα από 16 παιχνίδια, είναι σαφώς η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στον 2ο όμιλο και παρουσιάζεται πολύ δυνατή, τόσο στο γήπεδό της, όσο και εκτός έδρας.

Ο Κώστας Σταματίου είναι αναγκασμένος να παλεύει καθημερινά με τα προβλήματα, καθώς σ’ ένα ακόμη παιχνίδι θα υπάρχουν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Σίγουροι απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Φίλιππος Σκοπελίτης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, όπως και ο τραυματίας Κώστας Καμπέρης, ο οποίος ωστόσο έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Οι Θανάσης Μαργαρίτης, Κώστας Καρβούνης και Φώτης Καρατσόλης γυμνάστηκαν χθες κανονικά.

Αύριο Παρασκευή ο Κώστας Σταματίου θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, βάσει βαθμολογίας, αλλά και της εικόνας που παρουσιάζει.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις