Τραγωδία στα Τέμπη: Τι δηλώνει η οικογένεια του Βολιώτη φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης, που σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Βολιώτης φοιτητής ταξίδευε με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Επιβιβάστηκε από τον σταθμό της Λάρισας και θα μετέβαινε στην πόλη όπου σπουδάζει, τη Θεσσαλονίκη. Από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε και βρέθηκε εκτός αμαξοστοιχίας στο ύψος του πρώτου βαγονιού.

Μιλώντας στη «Θ», συγγενείς του φοιτητή ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ήταν από τους πρώτους που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρισας. Τον βρήκαν έξω από το τρένο, σε κάτι χωράφια όπου είχε εκτοξευτεί από την σύγκρουση, στο ύψος του πρώτου βαγονιού. Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Το πρώτο χειρουργείο έγινε το βράδυ και το δεύτερο σήμερα (σ.σ. χθες). Έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Έχει τραύματα και στον θώρακα, αλλά οι γιατροί ανησυχούν για τα τραύματα και την πίεση στο κεφάλι».
Το παιδί κατάφεραν οι συγγενείς να το δούνε για λίγα λεπτά κατά την έξοδό του από το χειρουργείο προς τη ΜΕΘ και προσεύχονται για όλους.

Επίσης, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται κι ένας 29χρονος από τον Αλμυρό, που ταξίδευε με την ίδια επιβατική αμαξοστοιχία.

Θρηνούν και στον Βόλο για τις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

Θρήνος και στον Βόλο για τον θάνατο των τριών φοιτητριών από την Καλαμπάκα, που συγκαλατέγονται μεταξύ των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος με τα δύο τρένα στα Τέμπη.

Οι φοιτήτριες ήταν κόρες δύο αδερφών που διατηρούν ταβέρνα στο Καστράκι.
Η οικογένεια του Νίκου Πλακιά έχασε τις δίδυμες κόρες της (Θώμη και Χρύσα που σπούδαζαν Φαρμακευτική και Αισθητική) και η οικογένεια του αδερφού του Δημήτρη, την Αναστασία.

Στον Βόλο οι οικογένειες των άτυχων κοριτσιών, έχουν συγγενείς οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο των τριών κοριτσιών ξέσπασαν σε λυγμούς και κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι τρεις νέες κοπέλες χάθηκαν τόσο άδικα.

e-thessalia.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις