«Βλέπει» Οικονόμου, Αναστασίου ο Ολυμπιακός Β.

Σύντομα η διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον χώρο που θα στεγαστούν τα νέα γραφεία, που θα είναι στο κέντρο του Βόλου, ενώ καθημερινά υπάρχουν επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν…

…το ρόστερ.
Ένας από τους υποψήφιους προπονητές είναι και ο Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος τη φετινή χρονιά εργάστηκε για αρκετούς μήνες στα Τρίκαλα και είχε πάει στον ΑΟΤ, την εποχή που ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ήταν το δεξί χέρι του Χρήστου Γιαλιά, μεγαλομετόχου των Τρικάλων. Βέβαια, στη σχετική λίστα υπάρχουν δυο-τρεις ακόμη προπονητές, με τους οποίους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έρθουν σε επαφή, πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.
Όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα οδεύει προς Βόλο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ αρκετοί έμπειροι παίκτες (περίπου δέκα) με θητεία στη Β’ Εθνική ετοιμάζονται να έρθουν στον Ολυμπιακό.
Ο κ. Μποτσιβάλης τόνισε πως τουλάχιστον επτά Βολιώτες ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Μαγνησίας θα στελεχώσουν την ομάδα, με τα ονόματα των Κώστα Οικονόμου και Αλέξανδρου Αναστασίου να ακούγονται έντονα. Ο πρώτος αγωνίζεται αυτό το διάστημα στον Αιγινιακό, ενώ ο δεύτερος ήταν από τα βασικά στελέχη του Πυράσου στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή οι Τσιμπανάκος, Μπονόβας παρακολούθησαν το παιχνίδι του Πυράσου με τον Τύρναβο και είδαν από κοντά τον Αναστασίου (πέτυχε το μοναδικό γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου, ενώ αγωνίστηκε φέτος σε 20 ματς, σκοράροντας επτά φορές). Παράλληλα, παρακολούθησαν και τον Φάνη Μαλακασιώτη. Ο νεαρός επιθετικός είχε καλή παρουσία φέτος με την φανέλα του Πυράσου, παίζοντας σε 29 παιχνίδια, σημειώνοντας τρία γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις