Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από το Final-4 της Euroleague

Ξεκινά σήμερα το Final 4 της Euroleague με τους δύο ημιτελικούς, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Λαμποράλ Κούτσα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τα δύο αυτά παιχνίδια να πρωταγωνιστούν στις προτάσεις μας. Παράλληλα, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και συγκεκριμένα την Ολλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία Ισπανίας.

Χαμηλό σκορ στο Φενέρ – Λαμποράλ

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Λαμποράλ Κούτσα, στο οποίο θα πάμε με το Under 156.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Ημιτελικός Final-4 και η παρουσία του Ομπράντοβιτς σε αυτόν μας ωθεί να επιλέξουμε το Under 156.5. Η Φενέρ έχει μέχρι σήμερα στη διοργάνωση την δεύτερη καλύτερη άμυνα, με 72.2 παθητικό ανά αγώνα ενώ στην επίθεση δεν «θάμπωσε» με 78 πόντους ανά αγώνα. Η Λαμποράλ βέβαια είχε μεγαλύτερα σκορ αφού διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, και δεύτερη του Final-4, με 82 πόντους ανά αγώνα ενώ είχε μέτρια άμυνα με παθητικό σχεδόν 76.5 πόντους ανά αγώνα. Είναι δεδομένη η αποτελεσματικότητα της Φενέρ αμυντικά που το απέδειξε κρατώντας δύο φορές κάτω από τους 70 πόντους τη Ρεάλ στα πλέι-οφ και παρόλο που η Λαμποράλ είναι πιο επιθετική ομάδα, σε ματς που έπαιξε με αμυντικογενή αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα είχε χαμηλά σκορ. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι και η Λαμποράλ κατάφερε το «ακατόρθωτο» να κρατήσει τη Ρεάλ κάτω από τους 70 πόντους στη νίκη που πέτυχε στη Μαδρίτη με 68-77. Επιλογή λοιπόν το Under 156.5.

Ειδικό στοίχημα από το ΤΣΣΚΑ – Κουμπάν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία η επιλογή μας είναι το Under 4.5 ριμπάουντ Κάιλ Χάινς, σε απόδοση 1.91. Ο Χάινς έχει μέσο όρο ριμπάουντ στην Euroleague 4.7 και στην VTB 4. Στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος απέναντι στην Κουμπάν είχε 1 και 1 ενώ στα τελευταία ματς που έχει δώσει, τρία με τον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι-οφ της Euroleague και τρία με τη Νίμπουρκ για τα πλέι-οφ της VTB ξεπέρασε το 4.5 μόλις μία φορά με 12 στον δεύτερο αγώνα. Γενικά ο Χάινς δεν ασχολείται πολύ με τα ριμπάουντ της ομάδας, ούτε καν κάνει μπλοκ-άουτ και όσες φορές έχει «κατεβάσει» μεγάλο αριθμό ριμπάουντ είναι επειδή κατάφερε να πάρει επιθετικά, άλλωστε από τα 4.7 της Euroleague τα 1.9 είναι επιθετικά και στην VTB αντίστοιχα τα επιθετικά ήταν τα 1.9 από τα 4. Με την Κουμπάν θα είναι δύσκολο να πάρει επιθετικό ριμπάουντ επειδή όλη η εμφάνιση της Κουμπάν βασίζεται σε ομαδική προσπάθεια δηλαδή ο κάθε αθλητής κάνει αυτό που του έχει ορισθεί και στη ρακέτα οι αντίπαλοι δεν έχουν ελευθερία κινήσεων ούτε καν στα ριμπάουντ. Επιλογή λοιπόν το Under 4.5 ριμπάουντ του Κάιλ Χάινς.

Προβάδισμα η Φένλο

Ολοκληρώνουμε με την ποδοσφαιρική μας πρόταση, η οποία είναι το “2 DNB” σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Γκόου Αχέντ – Φένλο. Με αντεπίθεση η Γκόου Αχέντ κατάφερε και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Εκεί όπου έδειχνε πως η σεζόν θα εξελισσόταν σ’ ένα απόλυτο «φιάσκο», έκανε ένα τέλειο φίνις (6-4-0), κλείδωσε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και πλέον πάει για την υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Eredivisie. Αντίπαλος της στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ η Φένλο, από την οποία δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες, αφού έχασε και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος (2-1 εκτός έδρας, 3-0 εντός έδρας). Επιπλέον, η Φένλο έκλεισε ιδανικά τη σεζόν, στη δεύτερη θέση, έχοντας συλλέξει 75 βαθμούς πίσω από την Πρωταθλήτρα Σπάρτα Ρότερνταμ που πήρε την απευθείας άνοδο. Εκπληκτική και στο φινάλε του πρωταθλήματος, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ακιλίζ με 3-1, πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις