Το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς δίνει ο Ολυμπιακός Β. με Κοζάνη

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, την Κοζάνη, η οποία έχει ξεφύγει 11 βαθμούς από τον δεύτερο της κατάταξης Κεραυνό Αγγελοχωρίου και η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 θα πρέπει από τώρα να θεωρείται δεδομένη.

Είναι σαφώς η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του 2ου ομίλου κι αυτό το φανερώνουν τα αποτελέσματα και οι αριθμοί. Η Κοζάνη είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο, με 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 38 γκολ και την καλύτερη άμυνα με οκτώ γκολ παθητικό. Στο γήπεδό της έχει να επιδείξει έξι νίκες και μία μόλις ισοπαλία με την Ελασσόνα (0-0), στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε. Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Κοζάνη στο γήπεδό της δεν έχει δεχθεί γκολ σε επτά παιχνίδια που έχει δώσει.

Το έργο των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ δύσκολο, με τη διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας να είναι ορατή. Ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φίλιππου Σκοπελίτη και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ τραυματίας είναι ο Κώστας Καμπέρης. Οι Θανάσης Μαργαρίτης, Κώστας Καρβούνης και Φώτης Καρατσόλης γυμνάζονται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες μέρες και θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κοζάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις