Τρεις οι σίγουρες αλλαγές στην 11αδα του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» απασχολεί τον Βόλο. Στην τελευταία έξοδο για την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ οι «κυανέρυθροι» φιλοδοξούν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Ο Κώστας Μπράτσος έχει δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με στόχο την έκτη φετινή νίκη μακριά από το Πανθεσσαλικό και δείχνει με τις φετινές εμφανίσεις του με ομάδες που είναι στα μέτρα του, πως μπορεί να τα καταφέρει.
Ο Νικολάι Άλχο δεν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου, καθώς ο Φινλανδός ακραίος οπισθοφύλακας αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία στις καθυστερήσεις και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο Ζαν Μπαριέντος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός μέσος αναμένεται να επιστρέψει δυνατός στα πλέι οφ, εκεί όπου ο Βόλος θα παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο Χρήστος Σιέλης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου (δεν θα παίξει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό).
Ο Αρούνα Σι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί, ως βασικός ή θα παίξει ως αριστερός μπακ ο Αντόνιο Λούνα, τη στιγμή που ο Τάσος Τσοκάνης πήρε και πάλι τη θέση του στον άξονα, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τρεις μήνες.
Θυμίζουμε, ότι ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί παρελθόν από τον Βόλο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τους Σικάγο Φάιρ. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ως βασικός, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος βρίσκει και πάλι τον ρυθμό του μετά τον τραυματισμό που είχε στα πλευρά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ουσιαστικά ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ μετά το αυριανό χαλάρωμα, η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις