Τελευταία έξοδος για Βόλο στα Γιάννενα πριν τα πλέι οφ

Για τα Γιάννενα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, προτελευταίας της κανονικής περιόδου.

Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του ο Βόλος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου μέτρησε μία νίκη την περίοδο 2020-21 με 1-0, καθώς και μία ήττα πέρυσι με 3-2, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ.

Άλλωστε, θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι οι «κυανέρυθροι» με εξαίρεση τις ήττες που γνώρισαν από ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό εκτός έδρας, δεν έχασαν από καμία άλλη ομάδα μακριά από τον Βόλο, κερδίζοντας ΑΕΚ, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Ιωνικό και Λεβαδειακό, ενώ απέσπασαν ισοπαλίες από Ολυμπιακό, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Πάντως, ο Βόλος αν θέλει να φύγει με τη νίκη από τα Γιάννενα θα πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετικός, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λαμία, στο οποίο η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα και το πλήρωσε με την απώλεια δύο βαθμών.

Οι «κυανέρυθροι» στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από τα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει, στα τέσσερα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ στις αναμετρήσεις με Άρη και Παναθηναϊκό, δέχθηκαν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ακραίο οπισθοφύλακα Νικολάι Άλχο, ο οποίος είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία), ενώ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως ο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στους αγώνες των πλέι οφ.

Ο Χρήστος Σιέλης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου (θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση της 12ης Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό).

Από εκεί και πέρα επιστρέφει από τιμωρία ο Αρούνα Σι, ενώ θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς διεκόπη ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, με τον 19χρονο επιθετικό να υπογράφει στους Σικάφο Φάιρ και θα αγωνίζεται πλέον στο MLS.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις