Το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Β. στην Κοζάνη

Τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης που βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, 10 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η κατάσταση για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ δύσκολη και η προσπάθεια απ’ όλους θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Μάλιστα, η διαφορά από τις ομάδες που είναι ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία ενδέχεται να μεγαλώσει μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην έδρα της πρωτοπόρου Κοζάνης. Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζεται πολύ δυνατή φέτος και αυτό το αποδεικνύει η βαθμολογική διαφορά που έχει αποκτήσει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Ήδη έχει 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης Κεραυνό Αγγελοχωρίου και 12 από τον τρίτο Πιερικό. Η Κοζάνη διατηρεί το αήττητο από την αρχή της χρονιάς, ενώ στο γήπεδό της δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ σε επτά παιχνίδια (έξι νίκες και μία «λευκή» ισοπαλία με την Ελασσόνα).

Ο Ολυμπιακός αγνοεί το γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να παράξουν ευκαιρίες, όντας ακίνδυνοι επιθετικά.

Η ομάδα με τις αλλαγές προσώπων που υπήρξαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν ενισχύθηκε, καθώς οι παίκτες που ήρθαν δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, για διάφορους λόγους, με εξαίρεση τον Καρβούνη που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Λάρισας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό (Ψιάνος, Ντινιωτάκης, Λάμπος, Κυρίτσης) θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα και να είναι σημαντικές μονάδες για τον σύλλογο. Όλοι τους αγωνίζονται, ως βασικοί και με επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Κοζάνη ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών, του αρχηγού Φίλιππου Σκοπελίτη, ο οποίος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια φέτος του Ολυμπιακού και του Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που έχει αγωνιστεί και αυτός σε όλα τα ματς. Επίσης, τραυματίας είναι ο Κώστας Καμπέρης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Το ευχάριστο είναι, πως οι Θανάσης Μαργαρίτης και Κώστας Καμπέρης, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως και ο Φώτης Καρατσόλης, ο οποίος ξεπέρασε και αυτός το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις