Διαψεύδει ο Δημήτρης Μουρτζίνος εκ μέρους του Ολυμπιακού Βόλου…

Ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου διαψεύδει άρθρο του goalpost.gr για πρόταση επενδυτών

Το δημοσίευμα του goalpost.gr ανέφερε πως ο Ερασιτέχνης περιμένει την έγγραφη κατάθεση πρότασης των επενδυτών με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί. Ωστόσο ο κ. Μουρτζίνος με σχόλιό του στο post του goalpost.gr στο facebook διαψεύδει το δημοσίευμα.

Το άρθρο:

“Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία στην οποία η εταιρεία επιχειρηματιών, η οποία ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως την πρότασή της στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με τους όρους της οποίας έχουν τεθεί. Αφορούν τις οικονομικές εγγυήσεις και τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας.

Να τονίσουμε, ότι το ενδιαφέρον της εν λόγω εταιρείας δεν αφορά μόνο την ανδρική ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου”.

Η διάψευση του κ. Μουρτζίνου:

Πάντως, είδηση που δεν διαψεύστηκε, μιας και δεν υπάρχουν ανάλογα σχόλια από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου στο facebook, είναι ότι υπάρχει ένα consortium επενδυτών που εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Όταν το αποφασίσει θα ενημερώσει μέσω e-mail στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ όπως έπραξε και με την παρακάτω, πρώτη επιστολή που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά η επιστολή του consortium των επενδυτών:

«Πριν ξεκινήσουμε, θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων στα Τέμπη.

Θέλουμε να χαιρετήσουμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, όλους τους φιλάθλους στην πόλη του Βόλου, οποιαδήποτε ομάδα και αν υποστηρίζουν. Είμαστε ένα consortium επενδυτών που εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει μια σειρά από δημοσιεύματα, αναφερόμενα σε εκπροσώπους μας, χωρίς ποτέ να ζητηθεί η συναίνεσή μας. Και επειδή θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή, κάνουμε τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Από εδώ και πέρα μας εκφράζουν μόνο ανακοινώσεις, τοποθετήσεις και δηλώσεις που θα έχουν την υπογραφή τη δική μας ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων μας.

Εκπρόσωποί μας βρέθηκαν στην εντός έδρας οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και μας μετέφεραν τον πόνο και την πίκρα που νιώθει ο κάθε φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου και ο κάθε ποδοσφαιρικός φίλαθλος στον Βόλο για την πολύ κακή βαθμολογική θέση της ομάδας στο δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όπως όλος ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει, αυτή τη στιγμή καμία ομάδα Γ’ Εθνικής δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει να εκφύγουμε από τη στενή ποδοσφαιρική και επιχειρηματική λογική. Δεν ερχόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, για να ρίξουμε «πυροτεχνήματα». Όλα χρειάζονται σοβαρότητα και σύνεση.

Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι υγιές και βιώσιμο, σε όποια κατηγορία και να παίζει η ομάδα, σεβόμενοι όλους όσοι έχουν προσφέρει στο παρελθόν τον ιδρώτα τους, την αγωνία τους, τα χρήματά τους, την προσπάθειά τους, την ποδοσφαιρική τους γνώση και κουλτούρα, για να βιώσει το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου μεγάλες στιγμές, ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν. Κάθε διοικητικό παράγοντα, πρόεδρο, στέλεχος. Πώς μπορεί να γίνει αλλιώς; Όταν αντιλαμβανόμαστε τι προσπάθεια, τι κεφάλαια, τι ψυχή και τι ενέργεια πρέπει να προσφέρει και να καταθέσει κάποιος, για να σηκώσει ψηλά μια τόσο ιστορική και με λαό ομάδα. Όταν αισθανόμαστε κάθε φίλαθλο και οπαδό που στάθηκε στην κερκίδα σε οποιοδήποτε γήπεδο έπαιξε η ομάδα. Είτε έπαιζε για την Ευρώπη, είτε για τη Γ’ Εθνική.

Εμείς δεν έχουμε εχθρούς στην πόλη του Βόλου. Ούτε εμπλεκόμαστε σε προηγούμενες έριδες. Ούτε στην παρούσα Διοίκηση. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν. Κάποιοι ασχολούνται εντελώς εθελοντικά. Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ρίξουμε ευθύνες σε οποιονδήποτε ασχολείται ή έχει ασχοληθεί με την ομάδα. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε και σε κανέναν να μας πιέσει για κινήσεις-«πυροτεχνήματα».

Έξω από τη στενή ποδοσφαιρική και επιχειρηματική κουλτούρα και λογική, οι οποίες το πιθανότερο είναι να προσφέρουν άλλη μία στεναχώρια στο φίλαθλο κόσμο που νιώσαμε τον πόνο του στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης στην ιδέα τυχόν υποβιβασμού της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή, η «οικογένεια» έχει ανάγκη να συσπειρωθεί γύρω από το πρόβλημα, να βιώσει τη δύσκολη στιγμή μαζί και να θυμάται ότι στη δύσκολη στιγμή ήταν όλοι εκεί. Στα εύκολα και στα δύσκολα Ολυμπιακός Βόλου.

ΥΓ. Ούτε «θα», ούτε τυμπανοκρουσίες.

ΥΓ1. Αν δεν διαβάσετε κάτι επίσημα από εμάς, μην πιστεύετε κανέναν. Η ειλικρίνεια και η σοβαρότητα θα είναι αυτό που θα μας εκφράζει από την πρώτη στιγμή».

Consortium επενδυτών που ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις