Δεν είναι ανέκδοτο! Προωθούν Μαρτσούκο για πρόεδρο της SL2

Δημοσίευμα του flnews.gr αναφέρει πως προωθείται υποψηφιότητα Μαρτσούκου για την προεδρία της SL2. Κατόπιν επικοινωνίας μας, το άρθρο δεν αποτελεί ανέκδοτο καταδεικνύοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως ονειρεύονται κάποιοι… την κατηγορία. Μάλιστα, αθλητικό portal του …Νότου κάνει λόγο για ισχυρή πλειοψηφία που συμφωνεί στην υποψηφιότητα του κ. Μαρτσούκου.

Για όσους δεν θυμούνται ο κ. Μαρτσούκος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη ή “Μπαρτσελόνας του Νότου” όπως την είχαν βαφτίσει λόγω του εντυπωσιακού ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της τότε Football League καταγράφοντας συνολικά πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια, ενώ είχε μόλις μία σε όλο το πρωτάθλημα.

Το άρθρο του FLnews.gr:

“Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Αστέρα Βλαχιώτη προωθείται για υποψήφιος πρόεδρος της Super League 2.

Τη Δευτέρα (06/03) εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Super League 2. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», μεταξύ των υποψηφίων είναι πιθανό να βρίσκεται ο Πέτρος Μαρτσούκος.

Πρόκειται για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Λακωνίας. Φυσικά, δεν είναι βέβαιο ότι θα κατέβει στις εκλογές, αλλά το όνομά του προωθείται τα τελευταία 24ωρα. Σημειώνεται ότι ασκήθηκαν πιέσεις και στον Άρη Παλτόγλου του Αιγάλεω, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο.

Την ίδια στιγμή και παρότι ο Αντώνης Ροκάκης δήλωνε μετά το ΔΣ ότι δεν θα βάλει υποψηφιότητα, αρκετοί θεωρούν πως τα δεδομένα είναι πιθανό να ανατραπούν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις