“Τον Πέτρο Μαρτσούκο θέλει το μπλοκ της ΑΕΚ”

Οι εκλογές στη Super League 2 πλησιάζουν και τα δημοσιεύματα για τους υποψήφιους προέδρους πληθαίνουν.

Το άρθρο του flnews, που διασταυρωμένα δεν ήταν ανέκδοτο, έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα του sportstonoto που πηγαίνοντας κι ένα βήμα παρακάτω, αναφέρει πως τον Πέτρο Μαρτσούκο θέλει να επιβάλλει το μπλοκ της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς το, παράλληλα, πανίσχυρο. Βέβαια, να σημειώσουμε πως το πανίσχυρο μπλοκ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιβάλλει την παραμονή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στον προεδρικό θώκο καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσής του.

Για τις εκλογές της SL2 έγραψε και το “to10.gr” που χαρακτηρίζεται ερυθρόλευκο.

Αναλυτικά το άρθρο του sportstonoto.gr:

“Τον Πέτρο Μαρτσούκο σκέφτεται να προτείνει το πανίσχυρο πάντα “μπλοκ” της ΑΕΚ στη Super League 2, ως νέο της πρόεδρο, όπως σας είχε προϊδεάσει από χθες το Sportstonoto.gr και σας αποκαλύπτει το όνομά του σήμερα. Είπαμε, τουλάχιστον 18 ΠΑΕ της κατηγορίας συντάσσονται ήδη μαζί του…

Πάντως, αν ο πρώην πρόεδρός του Αστέρα Βλαχιώτη και νυν χρηματοδότης του Αχαρναϊκού, τον οποίο θα προτείνει παρακαλώ ο… Ηρόδοτος, κατέβει τελικά υποψήφιος στις εκλογές της Super League 2 της Τετάρτης, τότε ο Αντώνης Ροκάκης (το έχει διαμηνύσει από χθες σχετικά) δεν θα κατέβει για πρόεδρος, καθώς θέλει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος και (τότε) λεφτά… γιοκ ξανά για την SL2 από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος όμως, έτσι ή αλλιώς, τονίζει πως αυτός έχει αποχωρήσει οριστικά και δεν επιστρέφει. Και πλέον στην Super League 2 – αν δεν βγάλουν Ροκάκη είπαμε… μονοκούκι – θα έχουν δύο επιλογές. Ή να μην κατέβουν την ερχόμενη εβδομάδα να παίξουν και να συνεχίσουν έτσι την αποχή τους, ή να κατέβουν για να πάρουν τα …60 χιλιαρικάκια του Αυγενάκη και στη συνέχεια… σταματάνε αν είναι εκ νέου!

Τέλος, για αυτή την Τετάρτη τουλάχιστον, ο… Ροκάκης δεν φαίνεται να πηγαίνει τα επιπλέον χρήματα που έχει τάξει στην κοινοπραξία τους, θα ζητήσει, ξανά, ψήφο “στα τυφλά”, τουτέστιν “λευκή επιταγή” και θα είναι και τώρα πολύ αμφίβολο – ξαναλέμε – πως θα την πάρει. Ξανά – μανά από την αρχή δηλαδή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις