Άνετος στα Γιάννενα ο Βόλος

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα στις 5 μ.μ. ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με στόχο να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις με ομάδες της περιφέρειας μακριά από το Πανθεσσαλικό, όπου παραμένουν αήττητοι.

Το βολιώτικο συγκρότημα βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, ένα βαθμό πίσω από τον Άρη και θέλουν στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, προκειμένου στα πλέι οφ να παλέψουν για την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του δούλεψαν όλη την εβδομάδα με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «κυανέρυθροι» απέναντι σε μια ομάδα που μετρά έξι σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που έχασε ο ΠΑΣ ήταν από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας στις 15/1 με 0-1, με γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Σπόραρ.

Με την ομάδα του Βόλου δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι οι τραυματίες Ζαν Μπαριέντος και Νικολάι Μεσκίδα, καθώς και οι τιμωρημένοι Νικολάι Άλχο (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία) και Χρήστος Σιέλης (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό). Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Αρούνα Σι.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, ο Κλέιμαν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Εσκοβάλ και Πίρινεν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα της άμυνας σίγουρη θέση έχει ο Λούνα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Σι και Τάχατος, εφόσον ο Γάλλος κληθεί να παίξει στο δεξί άκρο. Εκτός κι αν ο Σι αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και μετακινηθεί στο δεξί άκρο ο Λούνα. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Γκάγκι, στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα παίξουν οι Ντέλετιτς και Τσιρίνος (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τον Πιρές να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κότνικ, Μεταξάς, Ασλανίδης, Μεταξάς, Καρτάλης, Τριανταφύλλου, Κάτσε και Τσελεμπάκης.

Διαιτητής ο Ματσούκας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Βεργέτη από την ΕΠΣ Αργολίδας και Τάσο Φράγιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης από την ΕΠΣ Αθηνών.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις