Το “κλικ” του Sir Alex στον κόσμο της Νίκης (pic)

“- Ξεχωρίζετε κάποια άνοδο από όσες έχετε πετύχει;

«Στην καρδιά μου έχω μία. Είναι η πιο αναπάντεχη. Αυτή με τη Νίκη Βόλου. Περάσαμε μεγάλες στιγμές. Ήταν μια πόλη στο δρόμο για πολλές μέρες».

Αυτή η απάντηση του Αλέκου Βοσνιάδη ή κυρ – Αλέκου για τους φίλους της Νίκης ή Sir Alex για άλλους, ήταν η αφορμή για μία έκρηξη συναισθημάτων από πλευράς φιλάθλων της βολιώτικης ομάδας, φέρνοντας θύμισες από την μαγική 1η Ιούνη και το ταξίδι προς την κορυφή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, το τεχνικό τιμ (Κώστας Βελιτζέλος, Γιάννης Ζαλαώρας, Ηλίας Παπαθανασίου), οι ποδοσφαιριστές κι όλοι οι συντελεστές εκείνου τα ταξιδιού έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στο βιβλίο της ιστορίας της Νίκης και γι’ αυτό η αγάπη του κόσμου εκδηλώνεται σε κάθε αναφορά τους.

Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και περισσότερα από 200 “likes” μόνο στο goalpost.gr, χωρίς να προσμετρούνται εκείνα από τις κοινοποιήσεις της ανάρτησης στο facebook.

vosni

Ίσως μία μέρα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο δρόμος του Αλέκου Βοσνιάδη θα διασταυρωθεί και πάλι μ’ αυτόν της Νίκης και μαζί γράψουν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην πλούσια ιστορία του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις