Νίκη – Ηρακλής Λάρισας | Μοιράστηκαν γκολ κι εντυπώσεις

Σε βαρύ κλίμα, από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών διεξήχθη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα στη Νίκη και τον Ηρακλή Λάρισας, στη Νεάπολη. Πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Παρά τη συνεχή βροχή και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήθηκε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η βολιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με σουτ του Γαβριηλίδη στο 25’ και πίεσε για να πετύχει και άλλα τέρματα. Ο Ηρακλής Λάρισας εμφανίστηκε αρκετά πιο δυνατός, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό των δύο ομάδων και δείχνει πανέτοιμος για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο τέμπο του πρώτου ημιχρόνου «έριξαν» οι πολλές αλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Συρεγγέλα στο 65’, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις. Να σημειώσουμε πως η Νίκη είχε δοκάρι με τον Τζιώρα στο 80’.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και στο 25′ το όμορφο σουτ του Γαβριηλίδη από τη γωνία της μεγάλη περιοχής κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, προχώρησε σε αλλαγές. Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Συρεγγέλα.

Η ομάδα μας γενικότερα είχε την κατοχή και πίεζε για την επίτευξη κι άλλων τερμάτων. Στο 75′ ο Ροχάνο είχε ένα καλό πλασέ μέσα από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενώ στο 80′ ο Τζιώρας είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Η σύνθεση της Νίκης: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Σιαφά

Έπαιξαν επίσης οι: Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Μπάλλας, Μορέιρα, Τζιώρας, Μιράντα, Ροχάνο

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις