Ουραγός ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ήττα στην Κοζάνη (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στην Κοζάνη ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη κι έγινε ακόμη δυσκολότερη από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 11’, όταν ο Νιάσε με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου προσπάθησε να βρει αντίδραση ωστόσο η προσπάθεια δεν καρποφόρησε με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα που τον έφερε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πλάνο του Κώστα Σταματίου

Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Καβουσάκη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Σιουμουρέκης και Κόλα. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Παπαδήμος, Ακριβόπουλος και Γιαρλελής, με τους Αναστασίου, Καρατσόλη και Σταμπουλή να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με την Κοζάνη, ωστόσο, να φτάνει νωρίς στο γκολ με τον Νιάσε και από εκεί και πέρα να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα.


Ουσιαστικά στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια στο παιχνίδι, μετά από ορισμένες προσπάθειες των γηπεδούχων, που κατέληξαν μακριά από την εστία του Καβουσάκη, η Κοζάνη άνοιξε το σκορ. Ήταν το 11ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Πάνου από τα δεξιά, ο Νιάσε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, γράφοντας το 1-0 για την Κοζάνη.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν στο 14’ και να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Μετά από λάθος του Μαραγκού, ο Σταμπουλής «έκλεψε» την μπάλα, πάσαρε στον Καρατσόλη, ο οποίος με ωραία ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγκιόζη. Ωστόσο, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, με τον τερματοφύλακα της Κοζάνης να αποκρούει με τα πόδια και να κρατά το μηδέν για την εστία του.
Από το 15’ έως και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι κύλησε με την Κοζάνη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, άκαρπη, με τον Ολυμπιακό να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, παρότι επιθετικά η ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει

Στο δεύτερη ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να φτάσει στο δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Έπαιξε επιθετικά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αμύνονται και να προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις.
Παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος, με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να απειλήσουν τα καρέ του Καραγκιόζη.
Ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου για παραμονή στην κατηγορία δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που έμεινε μόνος στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μερτζεμέκης, Τσικλητάρη (Πιερίας)
Κίτρινες: –

ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Μαραγκός, Παπαδόπουλος, Παπαργυρίου, Βοριαζίδης (46’ Αποστολίδης), Κούφας, Κανούλας, Νιάσε, Ψάλτης (74’ Μπίντσης), Καραγιάννης (64΄ Λάμπογλου), Πάνος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόλα, Γιαρλελής (81’ Κατσαγεωργίου), Παπαδήμος, Ακριβόπουλος (80’ Μυλωνάς), Καρατσόλης, Αναστασίου, Σταμπουλής (85’ Καρβούνης).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις