Μπράτσος: «Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off»

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Δύο όψεις είχε ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο από τον οποίο οι Θεσσαλοί έφυγαν με το τρίποντο, σύμφωνα με τον Κώστα Μπράτσο.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων παραδέχθηκε ότι οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο ενώ στάθηκε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

«Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Κάποιες φορές όμως, ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και σε μία ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε, γιατί έτσι γίνεται όταν ο αντίπαλος την κατοχή και συ προσπαθείς να κλέψεις, αυτό μας έτυχε σήμερα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ λόγο του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμα κλαίει όπως πιστεύω και όλου του ελληνικού λαού και προς σεβασμό και ένδειξη συλλυπητηρίων, θα ήθελα να μείνω εδώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις