Σταματίου: “Μπορούμε να σωθούμε και άνετα – Ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα του Βόλου”

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κοζάνη, ο Κώστας Σταματίου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως βάσει της εικόνας του αγώνα η ομάδα του μπορεί να σωθεί και άνετα. Επίσης, επισήμανε πως σ’ αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσει όλη η κοινωνία του Βόλου γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταματίου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Η Κοζάνη είναι άξια πρωταθλήτρια, είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ποιοτική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή επιπέδου SL2. Σ’ αυτόν τον όμιλο ήταν η ομάδα που ξεχώρισε.

Σήμερα η εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου είναι για μένα ένα βάλσαμο γιατί έχουμε νέα παιδιά. Μας βαραίνει η ψυχολογία των αποτελεσμάτων αλλά να ξέρετε πως επειδή έχουμε μεγάλη ιστορία, δεν θα καταθέσουμε τα όπλα ποτέ. Για εμάς αυτή η εμφάνιση σήμερα είναι η έναρξη της μεγάλης προσπάθειας που θα κάνουμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, διοίκηση, προπονητές, όλη η κοινωνία του Βόλου, γιατί όπως θα ξέρετε ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα του Βόλου. Φυσικά τώρα η κατηγορία δεν μας αρμόζει.

Απομένουν εννέα παιχνίδια, εννέα τελικοί. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, το έδειξαν σήμερα τα παιδιά κι ελπίζω να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε μία νίκη για να ανέβει η ψυχολογία μας. Έχουμε δύο παιχνίδια εντός έδρας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα πάρουμε και πιστεύω πως μπορούμε να σωθούμε άνετα

Για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού: “Στην ουρά το πρωτάθλημα είναι “φωτιά” και όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Βάσει της εικόνας του αγώνα με την πρωτοπόρο Κοζάνη, μπορούμε να ελπίζουμε πως θα σωθούμε. Εγώ το πιστεύω ακράδαντα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις