Ανανέωσε με Διαγόρα ο Μ. Βαγγόπουλος

Πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες σε κατάστημα του Στεφανοβικείου η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. του τοπικού Διαγόρα. Πρόεδρος τη νέα σεζόν θα είναι ο Θανάσης Πρασσάς, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γιαννούχος, γραμματέας ο Δημήτρης Λαγός, ταμίας ο Άκης Καρατζιώλης, Α’ γενικός αρχηγός…

…ο Ηλίας Χολέβας, Β’ γενικός αρχηγός ο Γιάννης Μπακάλης και υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων ο Τέλης Ντάφος.
Πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλο, αφού κρίθηκε πως το έργο του ήταν απολύτως πετυχημένο. Ο τελευταίος ήταν «παρών» στη συγκέντρωση, όπως και μεγάλος χορηγός του συλλόγου, Ζήσης Ντελόπουλος, πρόεδρος της Delopoulos Trans.
Επίσης, αποφασίστηκαν τα εξής: 1) Ενίσχυση του ρόστερ για την επίτευξη των μεγάλων στόχων της. 2) Ενίσχυση του συλλόγου με αθλητικό υλικό, και όργανα γυμναστικής. 3) Ολοκλήρωση του νέου βοηθητικού γηπέδου της ομάδας καθιστώντας το έτοιμο ακόμα και για επίσημους αγώνες. 4) Εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων με νέους πάγκους και ερμάρια, καθώς και όμορφες παραστάσεις από την πορεία της. 5) Εκσυγχρονισμός και επικαιροποίηση του καταστατικού της ομάδας. 6) Διεύρυνση του συλλόγου με τη δημιουργία νέων τμημάτων ακαδημιών, καθώς και ενίσχυση της υπάρχουσας ακαδημίας ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος στοχεύει να ανοιχτεί στην κοινωνία της περιοχής δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες και διεξόδους στα παιδιά. 7) Οργάνωση του συλλόγου στο διαδίκτυο και γενικότερα στην ηλεκτρονική ενημέρωση. Η ιστοσελίδα http://diagorastefanovikio.coolpage.biz/wordpress/ καθώς και ένας σύνδεσμος αυτής στο facebook αποτελούν ένα πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις