Στη χειρότερη θέση από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη χειρότερη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Μετά και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την πρωτοπόρο και αήττητη Κοζάνη με 1-0 εκτός έδρας, οι «κυανέρυθροι» είναι ουραγοί το ομίλου με 15 βαθμούς, τη στιγμή που ο Μακεδονικός Φούφα ξεπέρασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία κατά ένα βαθμό.

Το βολιώτικο συγκρότημα απέχει τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης,  που είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανακάμψει βαθμολογικά.

Στο παιχνίδι με την Κοζάνη ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε για πέμπτο σερί ματς. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Κώστα Σταματίου έκαναν μια αξιόλογη εμφάνιση, στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψαν, δέχθηκαν ένα γκολ σχετικά νωρίς στο 11’ με κεφαλιά του Νιάσε, δίχως να «σκορπίσουν», ως ομάδα, όπως συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια, εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Καρατσόλη να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 14’, δεν τα κατάφεραν, για να έρθει η ήττα, η οποία κακά τα ψέματα ήταν στο πρόγραμμα, τόσο βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων, όσο και των απουσιών που είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Αρκεί να σκεφτεί κάποιος, ότι από τους 11 που ξεκίνησαν στο ματς οι τρεις παίκτες ήταν γεννημένοι το 2002 (Ακριβόπουλος, Γιαρλελής και Καρατσόλης), ένας το 2003 (Παπαδήμος), ένας το 2004 (Σταμπουλής) και ένας το 2005 (Σιουμουρέκης). Απέναντί τους είχαν να αντιμετωπίσουν έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις