Δεν έχασε από καμία ομάδα της περιφέρειας εκτός έδρας ο Βόλος

Ο Βόλος ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σημειώνοντας άλλη μία, έκτη τον αριθμό, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχασαν φέτος από καμία ομάδα της περιφέρειας εκτός έδρας. Ηττήθηκαν μόνο από τους ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό, ενώ κέρδισαν την ΑΕΚ και πήραν ισοπαλία από τον Ολυμπιακό.

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα με μόλις έξι χρόνια ζωής, η οποία τα τέσσερα τελευταία αγωνίζεται στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς επιτεύχθηκε, με τους «κυανέρυθρους» να κατέχουν την 5η θέση, αφήνοντας πίσω τους τον Άρη (θα παίξει και αυτός στα πλέι οφ).

Απομένει ένα ακόμη ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή, πριν τα πλέι οφ, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μπουν με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πέρα από τις απουσίες των τιμωρημένων Σιέλη και Άλχο και των τραυματιών Μπαριέντος, Μεσκίδα, δεν αγωνίστηκαν και οι Ντέλετιτς (άρρωστος), Γκάγκι (πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής). Ο Λούνα αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο ως μεσοεπιθετικός, ο νεαρός Μεταξάς έπαιξε ένα ημίχρονο (το πρώτο) δίπλα στον Τσοκάνη στον άξονα, ενώ ο Πίρινεν αποτέλεσε τον παρτενέρ του Εσκοβάλ στο κέντρο της άμυνας. Ο Οζέγκοβιτς επανήλθε ως βασικός μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (είχε παίξει ως αλλαγή στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Λαμία.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης πριν κλείσει τα 18 του χρόνια κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ. Αντικατέστησε τον Φελίπε Πιρές στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στη μεγάλη κατηγορία/

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις