Ολυμπιακός Β.: Αναμένεται η τελική συμφωνία με τον όμιλο επιχειρηματιών

Την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, όντας ουραγός του πρωταθλήματος εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα προχωρούν τις κινήσεις τους.

Πριν από λίγες μέρες ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που θέλουν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό και να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε έρθει ως γνωστόν στον Βόλο, μίλησε στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία, τη μέρα του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ συνομίλησε και με τους εκπροσώπους των οργανωμένων.

Χθες ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο με τον οποίο συζήτησαν θέματα που άπτονται του Ολυμπιακού.

Λεπτομέρειες για τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες δεν διέρρευσαν, με το ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρηματιών να είναι υπαρκτό για τον Ολυμπιακό. H συνάντηση, ωστόσο, αποσκοπούσε στην ενημέρωση της δημοτικής αρχής για την επένδυση που θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό Βόλου και στην πόλη. Σύντομα αναμένεται η τελική συμφωνία η οποία θα επισημοποιηθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου.

Με την απόφαση, πάντως, των επιχειρηματιών να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι ειλημμένη, θα πρέπει η βοήθεια τους να είναι άμεση προς την ομάδα. Κι αυτό, γιατί διαφορετικά είναι να ξεκινήσουν το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού από τη Γ’ Εθνική, από το να αναλάβουν την ομάδα, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις