Δεν λείπουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό Β. ενόψει Πιερικού

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει το προσεχές Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως άλλωστε δύσκολα θα είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Πιερικό.

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, ενώ δεν είναι υπερβολή αν πούμε, ότι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημέρων (ακολουθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου), «παίζεται» όλη η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Με δύο νίκες οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν βαθιά ανάσα και θα μπουν γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της παραμονής. Διαφορετικά και με επτά παιχνίδια να απομένουν, αν παραμείνουν ουραγοί του πρωταθλήματος, το μέλλον τους θα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στην ομάδα. Δεν έλαβαν μέρος στη χθεσινή προπόνηση ο τραυματίας Κώστας Καμπέρης (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας), καθώς και οι Παπαϊωάννου (αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ εξέτισε την ποινή του), Σιουμουρέκης (τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κοζάνη χωρίς όμως να είναι το σοβαρό), Διαμαντόπουλος (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Αναστασίου (κοιλιακούς).

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό επιστρέφει ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Οι Νέοι συνέτριψαν με 9-0 τη Νίκη
Για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΘ «Χαράλαμπος Ζέρβας» ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-0 της Νίκης, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καραμίχαλου να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να φτάνουν σε μεγάλο σκορ. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Νικολούλης, Ντίνος, Σιούρας και Πολυχρονόπουλος και ένα ο Γκέρτσος. Ο Ολυμπιακός προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 21 βαθμούς. Σε οκτώ αγωνιστικές μετρά επτά νίκες και μόνο μία ήττα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις