Με Γ.Σ. Σοφάδων αγωνίζεται η Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς

Τον τελευταίο της αγώνα για τη φετινή χρονιά δίνει η Νίκη. Σήμερα Σάββατο 14/5 στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων αντιμετωπίζει τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο με σκοπό να πάρει το δεύτερο φύλλο αγώνα στα πλέι οφ μετά την επικράτηση επί του Γ.Σ. Βόλου…

…την περασμένη Κυριακή.
Οι «κυανόλευκοι» δεν τα πήγαν όπως περίμεναν στα πλέι οφ και ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό ήταν και η απουσία του Παναγιώτη Νάνη. Ο πολύπειρος εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε στο παιχνίδι κόντρα στους «μαυραετούς» και με την απόδοσή του έδειξε πόσο μεγάλο ήταν το κενό του στους προηγούμενους αγώνες που απουσίαζε.
Πάντως προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιάννη Καρπέτη. Ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην προπόνηση και δεν προλαβαίνει το σημερινό ματς.
Υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τσιριγωτάκη βρίσκονται οι Στέλιος Τσαβές, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος, Χάρης Ξυπνητός, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Παναγιώτης Νάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις