Λ. Μπακάλης: Να κλείσουμε ευχάριστα τη χρονιά

Ο Ρήγας Φεραίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που του απέφεραν 29 βαθμούς, ενώ στον πρώτο είχε συγκεντρώσει 22. Με 51 πόντους αυτή τη στιγμή κατέχει την τιμητική 6η θέση, την οποία θα κρατήσει αν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία στο αυριανό…

…παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Βελεστίνο. Μάλιστα, μπορεί να βγει ακόμη και 5ος, αν κάνει «γκέλα» ο Θεσπρωτός στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Πάντως, σύμφωνα με τον τεχνικό του Ρήγα Λάκης Μπακάλη, η Α.Ε. Καραϊσκάκης μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι: «Περιμένω να έχουμε δύσκολο έργο. Α.Ε. Καραϊσκάκης διαθέσει αξιόμαχο σύνολο και δεν είναι τυχαίο βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ μέχρι πριν 3-4 εβδομάδες διεκδικούσε τον τίτλο. Μπορεί να έχασε το στόχο της, αλλά δεν θα έλθει στο Βελεστίνο για τουρισμό.
Από την πλευρά μας θέλουμε να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη χρονιά. Να επιβεβαιώσουμε την καλή μας φόρμα και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Καλούμε και τον κόσμο να έλθει στο στάδιο προκειμένου να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές γιατί το αξίζουν με την πορεία που έκαναν στο φετινό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις