Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ

Μοιράσου το άρθρο

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μόνο μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.
Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις