Νέο πακέτο βοήθειας από την οικογένεια της Νίκης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας (pics)

Και δεύτερη αποστολή της Νίκης Βόλου, με είδη πρώτης ανάγκης είναι καθ’ οδόν προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Η βολιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν ώστε να συγκεντρωθούν 100 περίπου κούτες με κουβέρτες, σεντόνια, ρουχισμό, σκηνές και ότι θεωρείται απαραίτητο για να διευκολύνει την καθημερινότητα των πληγέντων.

Αναλυτικά:

“Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα, με συγκινητικό τρόπο, στο κάλεσμά μας για να συνδράμουμε στην απίστευτη τραγωδία των χιλιάδων νεκρών από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Μετά την πρώτη μας αποστολή τροφίμων και ρούχων, σας ενημερώνουμε ότι ήδη είναι καθ’ οδόν η δεύτερη παρτίδα με πάνω από 100 κούτες που εμπεριέχουν ρουχισμό, κουβέρτες, σεντόνια, σκηνές και ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσουμε έστω και στο ελάχιστο να κάνουμε λιγότερο δύσκολη την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και τη μεταφορική εταιρία του κύριου Ζήση Ντελόπουλου, Delopoulos Trans, καθώς δίχως τη συνδρομή του τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Εφέ Τσεϊλάν, ευχαρίστησε τόσο την ομάδα μας όσο και τους πολίτες του Βόλου για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις