Μόλις τέσσερις βαθμούς απέσπασε ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στον β’ γύρο

Ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή η κανονική περίοδος στη Σούπερ Λιγκ και ο Βόλος ετοιμάζεται να γιορτάσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τέταρτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» κόντρα σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στόχος, πλέον, είναι η κατάκτηση της 5ης θέσης στα πλέι οφ, για την οποία θα παλέψει με τον Άρη, που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Βόλος μπορεί στον δεύτερο γύρο να έχασε, ως γηπεδούχος, από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, ωστόσο, κατάφερε εκτός έδρας να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν ηττήθηκε από καμία ομάδα της περιφέρειας (σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς) και δέχθηκε γκολ μόνο από τους Άρη και Παναθηναϊκό, ομάδες από τις οποίες γνώρισε τις δύο ήττες μακριά από τον Βόλο στον δεύτερο γύρο. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και στα επτά εκτός έδρας ματς του β’ γύρου του πρωταθλήματος, ενώ συνολικά στα ματς με Αστέρα, ΟΦΗ, Ιωνικό, Άρη, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα δέχθηκε συνολικά πέντε γκολ. Στα ίδια παιχνίδια οι «κυανέρυθροι» σημείωσαν πέντε γκολ, αποσπώντας συνολικά 11 βαθμούς.

Χωρίς να υπολογίζεται το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, ο Βόλος στα παιχνίδια που έδωσε στον δεύτερο γύρο στο Πανθεσσαλικό συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς (νίκη με Ατρόμητο, ισοπαλία με Λαμία), καθώς ηττήθηκε από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό).

Συνολικά, πάντως, η βαθμολογική συγκομιδή του Βόλου ήταν καλύτερη στον πρώτο γύρο, διάστημα στο οποίο η ομάδα συγκέντρωσε 24 βαθμούς, ενώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ενώ απομένει ένα ακόμη παιχνίδι, οι βαθμοί που απέσπασε είναι 15.

Αυτό, ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο να αγωνιστεί η ομάδα στα πλέι οφ και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ σε 10 παιχνίδια, πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις