Μαρτσούκος: «Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Αυγενάκη»

Ο νέος πρόεδρος της SL2, Πέτρος Μαρτσούκος τόνισε στο SDNA πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου οι ομάδες της κατηγορίας να πάρουν όσο περισσότερα χρήματα είναι εφικτό από την φορολόγηση των τυχερών παιγνίων.

Νέα εποχής στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον πρώην πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρο Μαρτσούκο να υπερισχύει με 13 ψήφους, έναντι 12 του Αντώνη Ροκάκη για την προεδρία της διοργανώτριας Αρχής.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Το SDNA επικοινώνησε με τον κ. Μαρτσούκο, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν θέλησε να πει πολλά αναφορικά με τα «φλέγοντα» ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση στην επικείμενη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

«Αναμένουμε την απάντηση του κ. Αυγενάκη προκειμένου να γίνει η συνάντηση. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά από την πλευρά μας για να πάρουν οι ομάδες όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Θεωρώ πως υπάρξει κατανόηση από το υπουργείο. Πιστεύω δεν έχει κάτι ο υπουργός μαζί μας. Ούτε με τις ομάδες, ούτε με τους αθλητές. Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Αυγενάκη», ήταν το σύντομο σχόλιο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις